Otevřeno Po-Pá 9-18hod, So 9-12

Jak vybrat autosedačku Britax Romer ?

Jak vybrat sedačku Britax Romer ?

Jaký je rozdíl v kolekcích britax ? 

 

Prvně si vysvětlíme nové kategorie, které nám Britax přinesl v nové kolekci koncem roku 2024 
Style, Lux a classic

Kolekce STYLE osloví rodiče, kteří hledají dokonalou rovnováhu mezi designem a funkčností. Kombinace látek s různými texturami, včetně prodyšné síťoviny, nejenže dodává moderní nádech, ale také zajišťuje optimální cirkulaci vzduchu. Style modely jsou dostupné v šesti trendy barvách – Carbon BlackHarbor BlueNight BlueDusty RoseTeak a Mineral Grey.

Kolekce LUX spojuje moderní eleganci s prémiovým designem. Tři prémiové látky v harmonických tónech jsou zdobeny elegantním reliéfem hvězd a koženkovými detaily. Tato kolekce je vyrobena z udržitelných a recyklovaných materiálů, včetně inovativní mořské vlny.
 
Kolekce LUX se rozšiřuje navíc o 2 nové barvy - Linen Grey a Warm Caramel, které najdete u oblíbeného kočárku SMILE 5Z a u vybraných autosedačkek - Advansafix Pro, Baby-Safe Pro, Kidfix Pro, Dualfix 5Z, Dualfix Pro M, Dualfix Pro.

Kolekce Lux tak přichází ve čtyřech módních barvách – Soft TaupeUrban OliveLinen Grey a Warm Caramel.
 
 
Kolekce CLASSIC je navržena pro rodiče, kteří hledají praktické řešení s osvědčenou kvalitou. K dispozici jsou dvě nadčasové barvy potahů s jedním druhem látky: Deep Black a Deep Grey.